به وبلاگ من خوش آمدید
فندک برقی سیگار لمسی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سوم راهنمایی و آدرس bookreader.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 16
بازدید ماه : 40
بازدید کل : 39730
تعداد مطالب : 42
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


انتشار اطلاعات بانک مرکزی پس از تغییر دولت، اطلاعاتی متناقض با اظهار نظرهای مسئولین پولی گذشته را منعکس کرده است.

علی پاکزاد: روز گذشته روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی به موضوع میزان ذخایر طلای یانک مرکزی پرداخته بود، در این گزارش آمده است: "در حالی که مسوولان قبلی در اواخر 90 از ذخایر 500 تنی طلا بانک مرکزی سخن می‌گفتند، آمار رسمی منتشر شده حکایت از آن دارد که موجودی طلای آزاد بانک مرکزی در پایان سال 1389 حدود 95 تن بوده است."

محمود بهمنی در مردادماه سال 1390 در مصاحبه ای اعلام کرده بود، میزان مصرف سالانه طلا در کشور رقمی معادل 30 تا 35 کیلوگرم است و در همان تاریخ تاکید کرده بود: افزایش قیمت جهانی طلا از دو سال قبل پیش بینی شده بود به همین منظور در حال حاضر ذخیره خوبی در زمینه طلا داریم و رقم قابل توجهی به ذخایر کشور اضافه شده است، میزان ذخایر طلا برای مصرف 15 سال کشور کافی است، موضوعی که در آن زمان برای مهار قیمت طلا در بازار بیان شد ولی تاثیر معکوس داشت.

به هر شکل بلوف طلایی رئیس کل بانک مرکزی این توهم را ایجاد می کند که طی سالهای اخیر بخش زیادی از مطالبات ایران به صورت طلا به کشور بازگشته و در بانک مرکزی به پشتوانه ای برای پول ملی کشور بدل شده است ولی انتشار ترازنامه بانک مرکزی بعد از تغییر دولت، فضای دیگری را به نمایش می گذارد.

واقعیت اینجاست که بین سالهای 87 تا 89 کل ذخایر طلای بانک مرکزی از حدود 62 تن به 95 تن افزایش پیدا کرده است که البته بنابر ارقام اظهار شده از سوی محمود بهمنی این میزان افزایش درنهایت توان پاسخ به تقاضای یک ساله کشور را دارد و در نهایت در سال 89 بانک مرکزی با تکیه بر ذخایر خود می توانست در بهترین حالت پاسخ سه سال نیاز کشور به طلا را تامین کند.

نکته قابل تامل اینجاست که بانک مرکزی و مرکز آمار ایران از سال 88 به بعد به بهانه هایی مانند مقابله با تحریم ها از انتشار اطلاعات اقتصادی خودداری کردند، بانک مرکزی به رقم انتشار منقطع و ناپیوسته اطلاعات ترازنامه سیستم بانکی هیچ اطلاعاتی در رابطه با ترازنامه خود را منتشر نکرده بود و در چنین وضعیت هیچ سندی برای ارزیابی اظهار نظرهای محمود بهمنی رئیس کل وقت بانک مرکزی وجود نداشت.



اعتراف به واقعیت در سایه بازی با اعداد
البته بازی با اعداد رئیس کل بانک مرکزی تنها محدود به مردادماه 90 نیست، بهمنی در 19 شهریور ماه سال 91 در مصاحبه ای با خبرگزاری ایرنا از افزایش 211.59درصدی ذخایر طلا، ارز و سایر منابع کشور خبر داد.

این اظهار نظر با توجه به عدم انتشار ترازنامه های بانک مرکزی از سال 87 به بعد همانطور که اشاره شد یک بازی عددی بود، اما امروز با استناد به انتشار ترازنامه سالهای 88 و 89 بانک مرکزی می توان دید که برمبنای تاریخ مورد اشاره بهمنی کمترین میزان ذخایر طلای کشور مربوط به سال 1386 بوده است که حجم ذخیره طلای بانک مرکزی کشور به حدود 51 تن رسیده بود، با احتساب به رسد 211 درصدی مورد اشاره در نهایت در نیمه سال 91 کل حجم ذخیره طلای بانک مرکزی رقمی معادل 109 تن بوده است.

بیشترین میزان افزایش حجم ذخایر طلای کشور در سال 84 اتفاق افتاده است (دوران ریاست ابراهیم شیبانی بر بانک مرکزی)، در این سال نسبت به سال 83 حجم ذخایر طلای کشور معادل 53 تن افزایش پیدا کرده است که در سال 84 ارزشی معادل 870 میلیون دلار داشته است (با توجه به تغییر دولت در این سال نمی توان گفت این افزایش توسط دولت هشتم صورت گرفته و یا دولت نهم ولی با توجه به نوع سیاستهای بعدی دولت نهم به نظر این اقدام چندان تناسبی با برنامه های دولت نهم ندارد). طی سالهای 84 تا 89 بالغ بر 17 تن به ذخیره طلای کشور افزوده شده و بنا بر اظهار نظر بهمنی در سال 91 در نهایت کل افزایش این ذخایر معادل 30 تن بوده است ارقامی که هیچ کدام با بلوف طلایی بهمنی در سال 90 تناسبی نداشته است.

یکی از بزرگترین ایرادات وارد شده به محمود بهمنی طی سالهای تصدی ریاست بانک مرکزی، پرگویی های دردسر ساز وی بوده است، پرگویی هایی که اعتماد بازار و فعالان اقتصادی را نسبت به بانک مرکزی سلب کرد و در نهایت شاهد بودیم بازار در واکنش به گفته های وی مسیر معکوس را درپیش می گرفت.

به هر شکل در بهترین حالت باید این بلوف طلایی را به فهرست بلند بالای اظهار نظرهای پرحاشیه این رئیس کل بازنشسته افزود، البته تاکید کرد که آنچه از سوی وی اظهار شده نباید در جمع مطالبات از دولت یازدهم و رئیس کل فعلی بانک مرکزی یعنی ولی الله سیف قرار گیرد.



+ نوشته شده در چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,ساعت 15:59 توسط امیرعلی حاتمی |

اولاند و روحانی روسای جمهوری فرانسه و ایران پس از 8 سال با هم ملاقات کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامۀ فیگارو، آخرین ملاقات میان رئیس جمهور ایران و فرانسه به سال 2005 باز می گردد. در آن سال محمد خاتمی، رئیس جمهور اسبق ایران با ژاک شیراک، رئیس جمهور پیشین فرانسه دیدار و گفتگو کرد.
8 سال پس از آن دیدار، روز گذشته حسن روحانی، رئیس جمهور ایران با فرانسوا اولاند، رئیس جمهور سوسیالیست فرانسه دیدار و گفتگو کرد. اولاند در یکی از دفاتر ساختمان شیشه‌ای سازمان ملل، دیدار خود با حسن روحانی را تاریخی خواند. رئیس جمهور فرانسه، به حسن روحانی که ملبس به عمامه و لباس روحانیت بود، دست داد.
ملاقات میان دو طرف که نزدیک به 40 دقیقه طول کشید در فضایی مودبانه و با احترام بود و دیالوگی صریح و مستقیم رد و بدل شد.
برای رئیس جمهور فرانسه مسئله مهم آزمودن نیات چهرۀ جدید مبهم ایران بود. اولاند خطاب به همتای ایرانی خود گفت که سخنان متعهدانۀ وی را یادداشت کرده اما زین پس منتظر آنست که این سخنان در عمل نمود پیدا کند.
اولاند در تریبون مجمع عمومی سازمان ملل گفته بود: آنچه که فرانسه از ایران انتظار دارد، ژست‌های واضح و روشنی است که نشان دهد ایران از برنامۀ نظامی هسته ای خود صرفنظر کرده است. فضای ملاقات میان دو طرف بیش از همه تحت مدیریت مشاوران بود. مشاوران اولاند در این باره گفتند: پیرامون سایر موضوعات از جمله پرونده هسته ای، سوریه، لبنان و افغانستان باید منتظر بود و دید که ایرانی ها تا کجا آمادۀ همکاری هستند.
اولاند پیرامون پرونده هسته ای ایران، ادامۀ غنی سازی اورانیوم و دسترسی آژانس بین المللی انرژی اتمی به سایت ها با یادآوری تجربۀ همتای خود در قامت مذاکره کننده در پرونده هسته ای در سالهای 2003-2005 گفت که منتظر نتایج سریع است.
با یادآوری شکست مذاکرات در دو دور قبلی مذاکرات(آلماآتی، پایتخت قزاقستان) بین ایران و گروه 1+5 گفته شد: سوالاتی که از ایران پرسیدیم همچنان بدون پاسخ مانده است.
قرار است ملاقات دیگری در همین چهارچوب در روز پنجشنبه میان ایران و گروه 1+5 صورت گیرد؛ اقدامی از سوی ایران به منظور اثبات حسن نیت خود به منظور پیشبرد مذاکرات هسته ای.
در این میان فرانسوی‌ها به این مسئله واقف هستند که ایران و آمریکا نیز گام هایی را برای مذاکره برداشته اند.
اولاند دربارۀ سوریه و موضع ایران در نطق خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ایران باید متوجه باشد که در سوریه باید انتقال سیاسی صورت گیرد، اگر ایران خواهان شرکت در کنفرانس ژنو 2 است، باید با هدف انتقال سیاسی باشد.
حسن روحانی پیشتر بر عزم کشورش به منظور پایان دادن به بحران سیاسی تأکید کرده بود.



+ نوشته شده در چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,ساعت 15:58 توسط امیرعلی حاتمی |


عنوان: پله پله تا ملاقات خدا

نویسنده: عبدالحسین زرین کوب

مترجم: 

تعداد صفحات: 394

زبان: فارسی

نوع فایل: PDF

حجم:  3.91 مگابایت


توضیحات:
مولانا جلال الدین محمد بلخی،از بزرگترین شعرای ایران و جهان است و فخر عالم عرفان،که نه تنها در ایران هنوز هم سیل مشتاقان را بسوی خود می کشد بلکه کتابش در جایی مانند غرب و آمریکا نیز از پرفروش ترین کتاب ها می شود !
و سرّ این امر در «بیخودی» و «حقیقت طلبی» و «عشق فارغ از هوی و هوس» و «اشعار آکنده از انسانیت و معنویت» اوست،او خود را یک شاعر صرف نمی داند،در غزلیات شمس می گوید:
رستم از این بیت و غزل ، ای شه و سلطان ازل / مفتعلن مفتعلن مفتعلن ، کشت مرا !
قافیه و مغلطه را ، گو همه سیلاب ببر / پوست بوَد ، پوست بوَد در خور مغز شعرا . . .

زندگی این مرد،پس از گذشت هفت قرن،هنوز که هنوز است نیاز به بازنگری و مطالعه ای درخور دارد،تا مخاطب را از سرچشمه ی عشق او و معنویت و شور سرشارش آگاه سازد...از بهترین کتاب های تالیفی درباره این شاعر سترگ میهنمان،کتاب پله پله تا ملاقات خدا اثر زنده یاد،عبدالحسین زرین کوب است.
این کتاب در مورد زندگی، اندیشه و سلوک مولانا جلال‌الدین محمد بلخی (رومی) می‌باشد. عبدالحسین زرین‌کوب در این کتاب بر خلاف سایر تألیفات خود از دادن مراجع و منابع مختلف و متعدد در داخل کتاب خودداری کرده و همه مطالب را به قلمی بسیار ساده،جذاب، روان و عامه فهم نوشته‌ است.
عنوان کتاب یادآور این بیت دفتر سوم مثنوی معنوی است:
از مقامات تبتل تا فنا / پله پله تا ملاقات خدا
این کتاب شرح جانانه و جنون آمیز جوانمردی است که پیش از آنکه صبح معرفت،از مشرق سرّش بر دمد و «شمس» عشق در افق اقبالش طالع شود، زاهدی باز ترس، سجاده نشینی باوقار، شیخی زیرک،مرده ای گریان بود و وقتی در چنگال شیخ گیر افتاد و دولت عشق را نصیب برد زنده ای خندان،عاشقی پَرّان،یوسفی یوسف زاینده،و آفتابی بی سایه شد و این همه را وامدار آن بود که دلیرانه و کریمانه و فارغ از بندگی و سلطنت و شریعت و ملت تن به قضای عشق داد و پا در قماری عاشقانه نهاد:

خُنُک آن قمار بازی ، که بباخت هر چه بودش
و نماند هیچش الّا ،
هوس قمار دیگر . . .


دانلود با لینک مستقیم:




پسوورد: www.readbook.ir



+ نوشته شده در چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,ساعت 15:45 توسط امیرعلی حاتمی |



عنوان: از کوچۀ رندان

نویسنده: عبدالحسین زرین‌کوب

مترجم: 

تعداد صفحات: 300

زبان: فارسی

نوع فایل: PDF

حجم:  3.94 مگابایت


توضیحات:
این کتاب از زوایای مختلف شعر، شخصیت و افکار حافظ را شرح، بررسی و گاهی نقد می کند. کتابی است خواندنی به قلمی شگرف و وزین در شرح روزگار و احول حافظِ قرآنی جوان که در گذر از کوچه باغ های شیراز راه به کوچه ی رندان می برد و آنی می شود که از حوالی سالهای 720 هجری قمری (سال تولد ) و 792 هجری قمری (سال وفات ) تا به امروز شعر و زبان و غزل فارسی بی نام او در یاد و خاطر هیچکس نمی تواند صورت بندد.
ویژگی مثبت آثار دکتر زرین کوب، مستند بودن آن هاست و اینکه نویسنده سعی کرده بی طرفی را در ارزیابی های خود حفظ کند. البته سخن درباره ی حافظ برای هیچ نویسنده ای کار آسانی نیست. شاید به علت اندک بودن آثار بجا مانده از حافظ که پانصد و اندی شعر بیش نیست. کم سخن گفتن هم عصران حافظ درباره ی او و مهمتر لحن ابهام آمیز و ایهام دار اشعار حافظ.
از کوچه رندان شامل دوازده فصل مختلف هست که ما با خواندن هر یک از این فصول با جنبه های جالبی از زندگی حافظ و اندیشه اش آشنا میشویم.
فهرست مطالب کتاب:
1.شهر رندان
2.فیروزه بواسحقی
3.میان مسجد و میخانه
4.رند و محتسب
5.سرود زهره
6.سخن اهل دل
7.رویا و جام جم
8.دو رند
9.رند در بن بست
10.در دیر مغان
11.از میکده بیرون
12.عشق ، کدام عشق؟


دانلود با لینک مستقیم:




پسوورد: www.readbook.ir



+ نوشته شده در چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,ساعت 15:36 توسط امیرعلی حاتمی |


عنوان: فرار از مدرسه

نویسنده: عبدالحسین زرین‌کوب

مترجم: 

تعداد صفحات: 411

زبان: فارسی

نوع فایل: PDF

حجم:  5.21 مگابایت

 


توضیحات:
کتاب فوق داستان زندگی و اندیشه های ابوحامد محمد غزالی (فیلسوف، متکلم و فقیه ایرانی و یکی از بزرگ‌ترین مردان تصوف سدهٔ پنجم هجری) است که زندگی بالنسبه کوتاه اما آکنده از فعالیت و تحرک داشته و تحولات شگرف زندگی غزالی تنوع وسیعی در آثار وی ایجاد کرده و مخصوصا تأثیر قابل ملاحظه ای در افکار و آثار علماء بعدی اسلام داشته است.
در حدیثی صحیح از پیامبر منقول است که در آغاز هر قرن مُجَدّدی از امت من ظهور می کند که به احیای تعالیم مغفول مانده ی دین، همت می گمارد.
بسیاری " مجدد راس ماته" و احیاگر قرن ششم را غزالی دانسته اند که وجهه ی همت خود را بر احیای گوهر مغفول مانده ی اسلام یعنی اخلاق متمرکز ساخت.
غزالی یکی از بزرگانی است که به نسبت زندگی نامه ی فکری خود در کتاب ارجمند" المنقذمن الضلال " اقدام کرده و این زندگینامه با قلم مو شکاف و فخیم عبدالحسین زرین کوب با نثری روان و کم پیرایه در این کتاب آمده است با این همه تحقیق که تاکنون در احوال و آثار ابوحامد غزالی انجام یافته است هنوز درباره زندگی و اندیشه او موارد ابهام کم نیست. این نکته نه فقط ناشی از تاریکیهایی است که بر تاریخ عصر او، تاریخ عصر سلاجقه، سایه افکنده است بلکه تا حد زیادی نیز ناشی از تنوع و پراکندگی آثار اوست که بعضی از آنها هنوز فقط به صورت نسخه های خطی است، برخی چاپ دقیق انتقادی ندارد، پاره یی با عنوانهای مختلف دیگر نیز یاده شده است، و تعدادی را دیگران به نام او برساخته اند یا بهرحال اصالت آنها محل تردیدست. بعلاوه، وسعت و تنوع قلمرو آثار و افکار وی که غالباً نیز مشحون از سخنان تازه یا توجیه های بی سابقه است، امکان احاطه پژوهنده را بر سراسر قلمرو کار او دشوار می کند. چرا که در همه تاریخ فرهنگ اسلامی شاید کمتر کسی را بتوان یافت که بقدر غزالی تنوع تمام عرصه یک فرهنگ را در زندگی و اندیشه خویش به این حد پر مایه و جاندار تصویر کرده است و...
فهرست مطالب کتاب:
کودکی و جوانی
درس امام الحرمین
لشکرگاه
در نظامیه بغداد
فرار از مدرسه
در کشمکش رهایی و گریز
فیلسوف، ضد فلسفه
سبک و آثار
بازگشت
مدرسه یا خانقاه؟


دانلود با لینک مستقیم:


پسوورد: www.readbook.ir



+ نوشته شده در چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,ساعت 15:30 توسط امیرعلی حاتمی |


   عنوان:  کشف الاسرار و عدة الابرار (جلد دوم)

  نویسنده:  رشیدالدین میبدی

    مترجم: 

    تعداد صفحات:  663

    زبان:  فارسی

    نوع فایل:  PDF

    حجم:  3.49 مگابایت

 
 

توضیحات:


دانلود با لینک مستقیم:
 


پسوورد: www.readbook.ir



+ نوشته شده در چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,ساعت 15:25 توسط امیرعلی حاتمی |


   عنوان:  کشف الاسرار و عدة الابرار (جلد اول)

  نویسنده:  رشیدالدین میبدی

    مترجم: 

    تعداد صفحات:  577

    زبان:  فارسی

    نوع فایل:  PDF

    حجم:    3.77 مگابایت

 
 

توضیحات:


دانلود با لینک مستقیم:
 


پسوورد: www.readbook.ir



+ نوشته شده در سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:,ساعت 17:0 توسط امیرعلی حاتمی |

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد